Svet-Stranek.cz
Hokejová stránka na adrese: hclaviny.freepage.cz
Hokejová stránka

Zápasy sezóna 2013/2014:Hokejová stránka na adrese: hclaviny.freepage.cz

Zápasy sezóna 2013/2014



Zápasy 2013/2014




04.05.2014 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Hranice

15:30 HCP ČB - přátelský zápas


27.04.2014 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Lipí

15:30 HCP ČB - přátelský zápas

-------------------------------------------------------

PLAY - OFF


20.04.2014 - neděle

HC Větřní - HC LAVINY O.ÚJEZD 5 : 3

15:30 HCP ČB - 2.zápas PLAY-OFF


 Tento nedělní zápas a bohužel v letošním ročníku RHL poslední. Zápas jsme nezačali špatně, po několika minutách jsme se ujali vedení 1:0. Tato branka nás nastartovala k ještě větší aktivitě, ale štěstí tentokráte nebylo na našich hokejkách. Trefili jsme dvakrát tyčku anebo soupeřova brankáře. Jak se říká ¨nedáš - dostaneš¨tak si i stalo. Soupeř po naší hrubé chybě, kdy jsme chtěli puk za brankou hrát křížem přes obranné pásmo, srovnal na 1:1. Soupeř díky této brance ještě přidal na důrazu a začal nás ještě více napadat. Výsledkem byla opět hrubice v obranném pásmu a už jsme prohrávali 1:2.

Naštěstí se nám podařilo rychle vyrovnat a posléze přidat další branku. Stav byl v té chvíli 3:2 pro nás. Toto nás opět nakoplo, což vedlo ve zvýšený tlak. Bohužel to k tíženému gólu nevedlo. Soupeř si při přerušení vzal oddechový čas. Zde jsme si řekli jak dál, ale co se stalo. Opět další hrubice v obranném pásmu a rázem byl stav 3:3. Bohužel jsme z dalších akcí branku nepřidali, soupeř vycítil svou šanci, napadal nás a odměnou mu bylo vedení 4:3 posléze 5:3.

 Tuto sérii lze zhodnotit z pohledu předvedené hry jako povedenou. Někteří fanoušci, kteří se byli podívat na těchto zápas to hodnotili slovy: TO BYLO MALÉ FINÁLE.

Celkové zhodnocení letošního ročníku RHL - HCP je pozitivní. Zahráli jsme se si poprvé PLA-OFF. Tým se dával v průběhu sezóny dohromady a zároveň se skládal pro další ročník. Celkově jsme obsadili sedmé místo, získali jsme body s týmy, s kterými jsme nepočítali a naopak.

Všem díky za přístup a odvedenou práci při zápasech.


Nevařil - Kortán, Bartizal J - Pouzar, Mikeš - Cifreund 1 - Picek, Štěpán 1, Pintner 1 - Babka, Dobeš, Holzäpfel - Vopátek, Podlaha, Šíma


13.04.2014 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Větřní 5 : 6 sn

15:30 HCP ČB - 1.zápas PLAY-OFF

 Dnešní první zápas čtvrtfinále proti HC Větřní jsme nezačali špatně, bohužel úvodní branku vstřelil soupeř. Následně jsme šli do čtyřech a v oslabení se nám podařilo vyrovnat 1:1. Bohužel soupeř se ujal vedení po zmatku před naší brankou. Po několika minutách bylo opět vyrovnáno. V této fázi jsme začínali být lepší, což vedlo až k vedení 5:2. Dvacet minut před koncem jsme vlastní chybou pomohli soupeři dostat se do hry. Ten svou šanci vycítil a začal nás tlačit. A bohužel sedm minut před koncem vyrovnal na 5:5. Zkoušeli jsme ještě dát vedoucí gól, ale zbytečným faulem jsme šli opět do čtyřech. Naštěstí jsme oslabení přečkali a v poslední minutě jsme měli obrovskou šanci, ale stav zůstal nezměněn. Poté následovaly samostatné nájezdy: první = trefená tyč, soupeře vychytal Petr. Druhý = střela nad, soupeře opět Petr vychytal. Třetí = střela mezi betony, bohužel gól nepadl, soupeř tentokráte střelou z mezikruží střílí vítězný gól.
 Sice jsme dnes prohráli, ale čeká nás ještě minimálně jeden zápas, tudíž není nic ztraceno. Všem díky za účast a předvedený výkon. Chlapi, příští neděli se s Vámi opět počítá a ještě se o postup popereme. Díky a nevěšte hlavy, teď nám teprve začíná SEZÓNA.

Nevařil - Beran, Kortán - Picek, Mikeš - Bartizal J, Pouzar - Vopátek, Babka 2, Holzäpfel - Dobeš, Štěpán 2, Dolina - Mišovič, Podlaha, Matoušek - Cifreund, Pintner, Šíma - Pavel 1


----------------------------------------------------------------------------------------


06.04.2013 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Borovany

15:30 HCP ČB -  přátelák


Konec základní části


30.03.2014 - neděle

HC Srnín - HC LAVINY O.ÚJEZD 1 : 17

12:00 HCP ČB - zápas RHL

 Poslední zápas základní části a poměrně jednoznačný výsledek. Od úvodních minut bylo zřejmé, kdo je na hřišti pánem. Vypracovávali jsme si šance a dařilo se i střelecky. Po hodině hry bylo skóre 12:0. Bohužel chybou Martina jsme přišli o čisté konto. Dnes jsem byl v bráně bezchybný. Soupeř své vyložené šance měl, ale nepřekonal mne. Teď nás čeká přátelský zápas s HC Borovany a další týden již PLAY - OFF.
V základní části jsme dopadli takto:

Pořádí                              výhra prohra   skóre   +/-       body
 
  6.   HC Laviny O.Újezd    12      10     146:133    +13      36   

Nevařil - Picek 4, Mikeš 1 - Kortán, Šíma - Dobeš 4, Babka 3, Holzäpfel 1 - Podlaha 3, Průka, Pavel 1


27.03.2014 - čtvrtek

HC Tsunami - HC LAVINY O.ÚJEZD 6 : 7

20:45 HCP ČB - zápas RHL

 Předposlední zápas základní části jsme sehráli s HC Tsunami, za které někteří z nás v průběhu sezóny nastupují. Úvodní šanci zápasu měl Vašek Burdů z HC Tsunami. Samostatný nájezd neproměnil. Po několika minutách jsme měli vyloučeného hráče a šli do čtyřech. Z obraného pásma jsme zaútočili a dali branku 1:0. Bohužel soupeř ještě v přesilovce vyrovnal 1:1. Opět náš faul a další oslabení. Situace se opakovala a následovala branka v oslabení 2:1. Pak jsem si vybral slabší chvilku a dva následné góly jsou na mou hlavu 2:3. Soupeř nám pak odskočil na rozdíl dvou branek 2:4. Naštěstí se nám podařilo rychle vyrovnat a následně dostat se do vedení 5:4. Soupeři se podařilo vyrovnat na 5:5, kdy jsme nedokázali pokrýt soupeřovi útočníky. S tímto jsme v tomto utkání měli problém a zbylé čtyři branky jsme inkasovali právě z nedůrazu před brankou. Na soupeři bylo vidět, že tento zápas chtěl urvat na svou stranu. Venca Burdů opět zahrozil ze samostaného úniku, naštěstí jsem napravil své dvě zaváhání a stav se neměnil. Soupeř nás tlačil, ale góly jsme dávali my. Dostali jsme se do dvou brankového vedení 7:5 zhruba dvacet minut před koncem. V tomto utkání si na nás rozhodčí asi zasedli a byli jsme poměrně dost vylučovaní, někdy za fauly, které viděl pouze sudí :-) Deset minut před koncem Jarda Soukup opět svým důrazem snížil na 7:6. Naštěstí jsme závěr zápasu zvládli a odměnou je nám vítezství a další tři body do tabulky. V neděli nás čeká poslední zápas základní části s HC Pekárna Srnín od 12:00 v HCP ČB!!!! - POZOR V NOCI SE MĚNÍ ČAS!!! :-)

Nevařil - Bartizal J, Pouzar - Kortán, Beran - Vopátek, Babka 1, Holzäpfel - Dobeš 3, Picek 1, Štěpán 2 - Kučera, Šíma


23.03.2014 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Nicotrans 13 : 2

15:30 HCP ČB - zápas RHL


 Dnešní zápas s papírově silnějším soupeřem nakonec vyzněl lépe pro nás, respektivě až překvapivě. Úvodní šanci měli hosté, ale nájezd Petr chytil a pak už jsme úřadovali my. Byli jsme lepším týmem a touha po vítězství se čím dál více zvětšovala s přibývajícími vstřelenými góly. Dostali jsme se do vedení 6:0, posléze soupeř snížil na 6:1, ale my vzápětí navýšili na 7:1. Celý zápas jsme hráli to co jsme si řekli v šatně. Konečný výsledek 13:2 je odměnou celému týmu za předvedený HOKEJ a nasazení. Mimochodem jsme dnes Nicotransu uštědřili nejvýšší prohru v letošním ročníku RHL. S blížícím se koncem základní části a zlepšenými výkony si můžeme tuto sezónu ještě o několik zápasů prodloužit a třeba i překvapit. Poděkování patří celému týmu, protože dneska jsme hráli pohledný hokej bohatý na šance a góly. Jen tak dál. Ve čtvrtek nás čeká utkání s HC Tsunami a v neděli s HC Srnín = 6 bodů do tabulky a možný postup na šesté místo. Díky všem BORCI, UŽ TEĎ SE TĚŠÍM NA DALŠÍ ZÁPASY.


Nevařil - Kortán, Beran - Bartizal J, Cifreund 3 - Pouzar, Mikeš - Vopátek, Babka 2, Holzäpfel 1 - Picek 1, Štěpán 3, Pintner 3 - Podlaha, Šíma M


16.03.2014 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Turtles 10 : 4

15:30 HCP ČB - zápas RHL


 Dnešní soutěžní zápas a další důležitá výhra nad HC Turtles.

Úvod zápasu patřil bohužel soupeři, který nás přehrával a dostal se do vedení 0:3. Naštěstí jsme dokázali během několika minut skóre vyrovnat a posléze přidávat i další branky. Stav byl po hodině hry 7:3. Soupeři se ještě podařilo snížit na 7:4, ale to již bylo vše. Konečný výsledek 10:4 je odměnou za kolektivní výkon, škoda jen začátku. Důležité jsou tři body do tabulky. Jsme na osmé postupové příčce se ziskem 27 bodů. Do konce základní části zbývají ještě tři zápasy = devět bodů. Příští týden nás čeká nejtěžší soupeř HC Nicotrans, který je v letošním ročníku hodně suverénní a každému uštědřil výprask. Takže si udělejte na neděli čas, ať je potrápíme a zkusíme vyhrát i tento zápas. Díky všem za dnešní výkon.


Nevařil - Beran, Kortán - Picek 1, Bartizal J - Vopátek 4, Holzäpfel 2, Babka 1 - Podlaha, Bárta, Šíma 1 - Pavel 1, Matoušek


09.03.2014 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Štěpánovice 7 : 3

15:30 HCP ČB - zápas RHL

 S blížícím se koncem základní části jsme dokázali porazit HC Štěpánovice, kteří jsou jedním z adeptů na celkového vítěze a přidat důležité body do tabulky. Od úvodu byl zápas plně v naší režii, kdy jsme se dostali do vedení 4:0 po hodině hry. Soupeř dokázal snížit na 4:2. Touha po vítezství byla na naší straně a po několika šancích jsme si opět vybudovali čtyřbrankové vedení
6:2. Na to dokázal soupeř ještě jednou odpovědět, ale my celý zápas hráli výborně a konečné skóre 7:3 hovoří za vše. Pochvalu zaslouží celý tým za odvedenou práci v útoku i obraně. Na některých hráčích je znát zlepšení hry. Jen tak dál. Do konce základní části nám zbývá odehrát ještě čtyři zápasy, z kterých bychom mohli teoreticky ještě devět bodů získat.

Nevařil - Picek 2, Šíma - Kortán 1, Beran - Vopátek 2, Babka, Holzäpfel 1 - Pavel- Burda M, Podlaha 1 - Matoušek


02.03.2014 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Větřní 7 : 5

15:30 HCP ČB - zápas RHL

 Dnešní zápas s HC Větřní jsme se chtěli pokus zabojovat a získat tři body za vítězství, což se nám nakonec podařilo. Bohužel první branku vstřelil soupeř a my po několika minutách dokázali vyrovnat. Tato situace se opakovala do stavu 4:4 po odehrané hodině. Dvěma rychlými úniky našich útočníků jsme se dostali do vedení 6:4. Další změna skóre přišla opět z našich hokejek 7:4. Zhruba 15 minut před koncem soupeř snížil na konečných 7:5. Zápas se dá zhodnotit jako kolektivní výkon celého mužstva. Všichni dřeli, jak dopředu tak do zadu, útočníci pomáhali obraně a naopak, kdy naši beci měli několik střel od modré na soupeřova brankáře. Tyto tři body jsou o to cenější, protože přece jen soupeř byl dnes favoritem. V současné chvíli se nacházíme na nepostupovém devátém místě s 21 body. Na páté místo ztrácíme devět bodů. Zbývá nám odehrát ještě pět utkání. Ve hře je tedy ještě dost bodů. Příští neděli nás čekají Štěpánovice, tak snad bude vítězná vlna i nadále pokračovat. VELKÉ DÍKY VŠEM HRÁČŮM ZA BOJOVNOST, NASAZENÍ. DNES JSME HRÁLI OPRAVDU JAKO TÝM.

Nevařil - Bartizal, Matoušek - Kortán, Šíma - Dolina 2, Vopátek, Babka 3 - Dobeš 1, Holzäpfel 1 - Burda M, Podlaha, Němec

27.02.2014 - čtvrtek
HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Lipí
20:45 HCP ČB - přátelák


23.02.2014 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Turtles 6 : 5

13:45 HCP ČB - zápas RHL

 Dnešní zápas byl důležitý, protože se blíží konec základní části a každé body, získané nebo ztracené mohou promluvit v konečném pořadí tabulky. Úvod zápasu byl vyrovnaný, bohužel po střele přes hráče jsem si srazil puk za svá záda 0:1. Naštěstí po několika minutách jsme vyrovnali a přidali další góly, kdy skóre bylo 4:1 v náš prospěch. Bohužel, jako již několikátý zápas, jsme vidinou dostatečného náskoku nebyli tolik efektivní, abychom přidali další branky a zápas pak v klidu dohrávali. Soupeři se podařilo po chybách stáhnout stav na 4:3. Naštěstí jsme šli po půlhodině od posledního vstřeleného gólu opět do dvoubrankového vedení 5:3. Za tohoto stavu soupeř začal více napadat a ještě vycítil šanci a vyrovnal na 5:5. Celý zápas jsme byli lepším týmem s herní převahou, kterou jsme zúročili ve vedoucí gól na 6:5. Poslední čtvrthodina se hrála v rychlém tempu, soupeř si chtěl odnést z dnešního zápasu alespoň jeden bod, což se mu nakonec nepovedlo. Tím, že zvýšili svou střeleckou aktivitu, mi vyhovovalo a svými zákroky jsem odčinil onen úvodní gól. Příští neděli nás čekají borci z Větřní, s kterými jsme sehráli vyrovnaný zápas. Prosím Vás tímto o velkou účast, abychom opět přidali nějaké body. Jen tak pro zajímavost jsme v únoru sehráli čtyři soutěžní zápasy, skóre 24:19 a získali 9 bodů.

Nevařil - Pouzar, Picek 1 - Beran, Kortán - Dobeš J ml.2, Holzäpfel 2, Vopátek - Burda M, Podlaha, Kučera - Matoušek 1

20.02.2014 - čtvrtek
HC Radoni - HC
LAVINY O.ÚJEZD 5 : 4
17:15
HCP ČB - zápas RHL

 
Úvod zápasu byl v režii domácího týmu a po patnácti minutách byl stav 5:0. Při prvním gólu zůstal útočník sám před bránou. Druhou branku jsme nechali opět útočníka domácích nepokrytého, kdy obránce od něj odjel za branku, třetí gól střela přes hráče, čtvrtá branka chyba obránce na červené, kdy nezachytil puk a ze samostatného nájezdu střelou k tyči 4:0 a pátá branka opět přes hráče 5:0. Toto se stalo za prvních 15 minut zápasu!!!
Až potom jsme dokázali zase hrát a chybělo málo a možná jsme zápas zremizovali. Hrajeme na tři lajny a nedokážeme starší chlapi ubruslit. Jak řekl v šatně Pavel Bárta: máme spoustu mladých bruslařů, kteří místo aby dávali branky tak se hádají s rozhodčím.
Od příštího zápasu je kapitánem Jarda Beran a ten bude jediný, kdo se bude bavit s rozhodčím. Mimo jiné po zápase řekl soupeřův útočník rozhodčímu, že to gól nebyl. Jde o tu spornou situaci a poté se pak jel nájezd. Pánové rozhodčí je taky člověk, včera to pískal sám, tak se už konečně vykašlete řešit, co rozhodčí písknul a co naopak neodpískal. Chodíme hrát hokej a né se na ledě hádat. V poslední době nejsme schopni zjednodušit hru. Namísto jednoduché střely na bránu a následných dorážek se snažíme hrát puk do prázdné brány a zbytečně se kombinuje!!! Chce to střílet, střílet a střílet, někdo aby stál a clonil před bránou a dorážel. V neděli máme zápas se želvami, je to důležitý zápas o šest bodů!!!

Nevařil - Pouzar, Šíma - Beran, Němec - Matoušek - Hakl 1, Babka 2,Šindler - Vopátek 1, Dobeš, Holzäpfel - Burda M, Bárta, Podlaha


16.02.2014 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - Střížov

15:30 HCP ČB - přátelský zápas

12.02.2014 - středa
HC Meta - HC LAVINY O.ÚJEZD

17:15 HCP ČB - přátelský zápas


09.02.2014 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Dlaždiči 8 : 5

15:30 HCP ČB - zápas RHL

 
Další zápas RHL a povinné body s posledním týmem tabulky. Herně jsme byli lepším týmem, soupeře jsme tlačili a celý zápas kontrolovali výsledek. Do konce základní části chybíé odehrát osm zápasů, tak snad ještě nějaké body přidáme.

Nevařil - Bartizal J 1, Beran - Pouzar, Bárta - Šíma M, Němec - Hakl 1, Vopátek 1, Babka 2 - Troup 1, Pavel, Burda M - Burda V 1, Podlaha, Dobeš 1 - Holzäpfel


02.02.2014 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Pekárna Srnín 6 : 4

15:30 HCP ČB - zápas RHL

 První únorový led s nováčkem RHL, jsme již chtěli prolomit herní smůlu a konečně si připsat body do tabulky.
 Bohužel úvodní branku vstřelil soupeř, kdy jsme nepokryli útočníka a ten v pohodě proměnil 0:1. Naštěstí se nám podařilo brzy skóre srovnat a po zásluze jsme se ujali vedení 2:1. Náš náskok se zastavil na stavu 6:1, bohužel to bylo z naší strany vše. Soupeři se po několika šancích podařilo snížit na 6:2 a pak v našem oslabení přidal další dvě branky na 6:4. Naštěstí jsme si náskok dvou gólů pohlídali a po několika zápasovém půstu jsem si připsali body. Příští zápas hrajeme s HC Dlaždiči, kterým snad prohru oplatíme a udržíme se na vítězné vlně.

Nevařil - Bartizal J, Beran - Pouzar, Šíma M - Troup 1, Pavel, Sokolík J - Vopátek 3, Babka
1, Burda M 1 - Němec, Holzäpfel, Dobeš J ml



25.01.2014 - sobota

HC Trendy ČB - HC LAVINY O.ÚJEZD 7 : 5

19:00 HCP ČB - zápas RHL


 Tento zápas s lídrem tabulky jsme nezačali vůbec špatně. Bohužel jsme první šance neproměnili a soupeř z třetí střely na bránu, kdy nepokrytý obránce pohodlně střelou od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě 1:0. Naštěstí se nám podařilo rychle vyrovnat a přidali jsme i další gól na 1:2.  Skóre se pak vyvíjelo následovně: 2:2 a 3:2. Toto skóre vydrželo hodinu hry. Šance jsme měli, bohužel nás poslední dobou trápí koncovka, kdy nám chybí i trochu toho štěstí, nastřeli jsme dvě tyče. Další věcí je, že se snažíme trochu zbytečně puk zavést do prázdné brány, namísto toho, hru zjednodušit. U páté vyrovnávací branky byl faul na Jirku Dobeše, který nebyl písknut a my díky tomu dostali srovnávací branku. Deset minut před koncem zápasu byl stav 5:5. Zde bych rád zmínil ne-posuzování některých zákroků soupeře. Na naše hráče zde bylo několik faulů, které bohužel rozhodčí neodpískal a nám najednou vše. Dále v posledních deseti minutách rozhodčí neviděl několik ofsajdů soupeře. Tím nechci vinit rozhodčího z naší porážky, protože jsme si zápas prohráli sami. Jinak se zápas dá zhodnotit kladně a po třech prohraných zápasech se obraz hry lepší a snad příště již konečně přidáme body do tabulky.


Nevařil - Pouzar, Bartizal J - Šimůnek, Matoušek - Šíma M, Němec - Vopátek 1, Doběš J ml 1, Holzäpfel - Troup 1, Pavel, Burda M 1 - Podlaha 1, Průka


19.01.2014 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Větřní 3 : 6

15:30 HCP ČB - zápas RHL

 Dnešní utkání jsme sehráli s nováčkem HC Větřní, který je jedním z adeptů na vítěze. Utkání jsme začali dobře, útok pomáhal obraně a výsledkem byla pohledná hra. Nicméně soupeři si povedlo dát úvodní branku a přidat druhou. Vypadalo to, že již začíná ovládat zápas, naštěstí se nám povedlo vstřelit kontaktní gól. Toto utkání bylo poměrně dost pestré na vyloučení na obou stranách, škoda jen nevyužitých přesilovek. Skóre se dlouho neměnilo. Deset minut před koncem
jsme hráli s takto kvalitním soupeřem 3:3. Bohužel nakonec zvítězila zkušenost soupeře, který ještě loni hrál okresní přebor. Po serii utkání se soupeři z první čtyřky nás nyní čekají zápasy s týmy, s kterými konečně budeme bodovat.

Nevařil - Pouzar, Sokolík T - Bartizal J, Beran - Vopátek 1, Dobeš J ml, Holzäpfel 1 - Šíma M, Burda M, Kučera 1 - Matoušek


15.01.2014 - středa

HC Meta - HC LAVINY O.ÚJEZD 8 : 4

17:15 HCP ČB - zápas RHL


 Dnešní zápas jsme začali opět dobře, když jsme vstřelili úvodní gól. Bohužel to bylo na delší dobu všechno. Soupeř skoro okamžitě vyrovnal a začal si vytvářet tlak, kterému jsme nějakou dobu odolávali. Po hodině hry byl stav 3:1 pro soupeře. Nám se nedařilo v koncovce. Neproměňovali jsme vypracované šance, které nás mohou mrzet. Z pěti úniků jsme nedokázali vstřelit ani jeden gól a naopak soupeř své vedení navyšoval. Za stavu 5:4 jsme bohužel opět propadli v obrané fázi a soupeř pak odskočil na rozdíl tří branek a v závěru na konečné skóre 8:4. Pozitivem je hojná účast. Další novinkou byla hra podle pravidel ČSLH s vyločováním hráčů a hra v oslabení, kterou si všichni chválili. Důsledkem je uklidnění hry bez zbytečných faulů a řečí vůči rozhodčím.


Nevařil - Picek, Beran - Pouzar, Dobeš st - Bartizal J, Šimůnek - Pavel, Troup, Vopátek - Dobeš 2, Matoušek 1, Holzäpfel 1 - Podlaha,Bouček


12.01.2014 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Nicotrans 3 : 12

15:30 HCP ČB - zápas RHL

 Dnešní zápas, ač to podle výsledku nevypadá, se dá zhodnotit kladně. Po dlouhé době jsme se sešli v hojném počtu a bylo to na předvedené hře vidět. Soupeř hrál svou hru a my jsme se jí přizpůsobili. Po hodině zápasu byl stav 3:3 a na Nicotransu byla znát nervozita. Hráli jsme pěkný hokej, útočníci pomáhali obráncům. Bohužel soupeři se podařilo vstřelit rozdílové branky a pak již hrál to co potřeboval. Některé branky, které dostáváme, jsou dost laciné. Pramení to ze špatého pokrývání útočníků soupeře, které necháváme samotné před naší brankou. Nicméně s takto kvalitním soupeřem jsme sehráli opravdu HOKEJ, který se líbil. Pokud nám vydrží podobná nebo stejná účast na dalších zápasech a budeme předvádět takovýto hokej, tak jistě přidáme body do tabulky a třeba si zahrajeme PLAY - OFF. Dneska zaslouží pochvalu celý tým. Příští zápas je již ve středu proti HC Meta!!!

Nevařil - Pouzar, Dobeš st - Bartizal J, Beran - Šíma, Picek - Dobeš ml 2, Matoušek, Holzäpfel - Troup, Pavel, Podlaha - Sokolík J, Sokolík T 1, Burda M


05.01.2014 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Radoni 9 : 12

15:30 HCP ČB - zápas RHL


 První povánoční a novoroční zápas jsme sehráli s nováčkem RHL HC Radoni na novém DOMÁCÍM LEDĚ v HCP ČB. Zápas jsme nezačali dobře. V úvodní minutě se ujal soupeř vedení, kdy ujel útočník obráncům. Naštěstí jsme dokázali rychle vyrovnat. Obraz hry byl podobný soupeř dával góly a my pouze dotahovali. Za stavu 5:5 se nám podařilo dát vedoucí branku, bohužel nám vedení dlouho nevydželo. Na naší hře byla vidět nesehranost po 14 denní herní pauze. Každopádně jsme nesložili zbraně což je viděti i na skóre devíti vstřelených branek. Soutěž je teprve ani né v půlce, tudíž je tu možnost získání dalších bodů v tabulce a možné účasti v PLAY - OFF. Jen mne mrzí, že již druhý zápas nedokážeme zopakovat výkon proti HC Tsunami, kde hráli všichni na 150%(to musím chytat proti VLASTNÍM, aby jste se dokázali tak vyhecovat a hrát HOKEJ :-) )

Nezapsal jsem si kdo dával góly, pokud jsem někomu nepřipsal pošlete smsku.


Nevařil - Beran 1, Dobeš st - Šíma M - Troup, Pavel, Průka 2 - Matoušek 2, Dobeš J ml 4, Holzäpfel


29.12.2013 - neděle - ZRUŠENO

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Radoni

16:30 Č.Krumlov - zápas RHL



21.12.2013 - sobota

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Dlaždici 4 : 7

15:00 Č.Krumlov - zápas RHL


 Po posledním vítězném zápase jsme s dnešním papírově slabším soupeřem věřili v další tři body za vítězství. Bohužel jsme se opět sešli v malém počtu(osmi lidech) což se projevilo na předvedené hře. Dnešní bodová ztráta  nás může hodně mrzet a tyto body můžou v konečném součtu být zásadní na postavení v tak už vyrovnané tabulce.


Nevařil - Pouzar, Bartizal J - Šíma M - Vopátek 4, Matoušek, Holzäpfel - Burda M, Průka


19.12.2013 - čtvrtek

HC TSUNAMI ČB - HC LAVINY O.ÚJEZD 4 : 8

20:45 HCP ČB - zápas RHL


 Zatím jsem neobdržel od nikoho hodnocení k zápasu s HC Tsunami, tak jsem si dovolil okopírovat článek z jejich stránek:


Tým Lavin patří mezi týmy, se kterými máme přátelskévazby, hlavně díky několika penzdlerům napříč oběma sestavami. Nutno říct, žena přátelství se v zápase zapomnělo a párkrát se i zajiskřilo, ačkoliv jinak sejednalo o korektní zápas. Jednalo se možná o první zápas v RHL, kde jsme bylivýrazněji horší a prohráli zaslouženě. Možná se projevil výrazná marodka předzápasem, takže se soupiska oproti minulosti trochu lišila a trochu vázla souhrai přes kvalitní náhrady. Soupeř výborně bránil, velmi těžko jsme sivypracovávali šance a když už, tak zakončení bylo často nedůsledné. Na druhoustranu proti historii výrazně omlazený tým Lavin měl výraznější touhu povítězství a jeho útočné výpady byly velmi kvalitní. Přesto jsme bojovali a spodporou golmana byl po hodině hry stav 2:2 resp.2:3, to se ještě dalo svýsledkem něco dělat. Pak však slepenými brankami soupeř odskočil, uklidnil se v zakončení a my lehce podlehli letargii. Nevadí, budou další zapasy, těšme sena ně. Nejbližší je hokej vánoční a další zápasy RHL přijdou až v roce 2014.


Kouba - Picek, Pouzar - Bartizal J, Beran - Vopátek 2, Kučera 1, Holzäpfel 3 - Burda M, Matoušek 1, Mišovič 1 - Bouček


11.12.2013 - středa

HC Meta - HC LAVINY O.ÚJEZD 4 : 7

17:15 HCP ČB - zápas RHL


 Tento zápas jsme sehráli s tradičním soupeřem z RHL HC meta.

Od úvodu jsme hráli dobře dopředu i dozadu a odměnou nám byl první gól. Bohužel po několika minutách bylo vyrovnáno po mé chybě, kdy jsem střelu od kruhů podcenil. Soupeř přidal další dva góly a ujal se vedení 3:1. Naštěstí jsme začali více tlačit na soupeře což přineslo vyrovnání a následné vedení na 4:3, kdy po samostatných únicích Jenda Vopátek navýšil svůj brankový příděl na konto soupeře. Vítězství je odměnou celému týmu za předvedený výkon a hru. Hráčem zápasu bych dnes zvolil Honzu Vopátka za jeho brankový přínos čtyř branek.


Nevařil - Picek, Pouzar - Šimůnek, Beran - Dobeš, Vopátek 4, Sukdol 1 - Kučera 1, Matoušek 1, Burda M - Holzäpfel, Průka


01.12.2013 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Gladiators 8 : 5

16:30 Č.Krumlov - zápas RHL

 A je to tady, KONEČNĚ jsme prolomili smůlu a připsali si první body v letošním ročníku RHL. V úvodu zápasu nás soupeř dostal pod tlak, ale první gól jsme dali my. Skóre se vyvíjelo 1:1, 2:1, 2:2, 2:3, 2:4, 3:4, 4:4 pak se hrálo dlouhou dobu bez branek. Naštěstí jsme právě my dali onen rozdílový gól a povedlo se přidat další dvě na skóre 7:4. Soupeř ještě několik minut před koncem snížil na 7:5. Nicméně hlad po vítězství byl na naší straně a konečné skóre 8:5 je dílem celého týmu. Za zmínku stojí střelecký výkon Ládi, který konto soupeře zatížil 4 brankami.
Zápas se dá zhodnotit takto: oboustranně se hrál HOKEJ na který se dalo koukat a dneska jsme lepším týmem byli my. Dalším pozitivem je příchod nových posil. Jen tak dál Chlapáci.


Nevařil - Dobeš J sr, Matoušek - Pouzar, Picek 4  - Vopátek 2,
Holzäpfel, Průka - Troup 1, Pavel, Burda M


23.11.2013 - sobota

KD OSTROLOVSKÝ ÚJEZD

19:00 RYBÍ HODY - jste všichni zváni



17.11.2013 - neděle

HC Trendy  - HC LAVINY O.ÚJEZD 8 : 2

10:15 HCP ČB - zápas RHL


 Další soutěžní utkání s HC Trendy jsme začali nad očekávání, když jsme vstřeli první gól. Soupeř po několika šancích vyrovnal a následně se ujal vedení. Hodinu zápasu jsme hráli vyrovnaný zápas kdy bylo skóre 4:2. Poslední čtvrthodinu jsme hru otevřeli což mělo za následek navýšení skóre ze strany soupeře. Dnešní zápas se hrál pěkný hokej z obou stran a po dlouhé době se na naši hru dalo dívat. Pozitivní je příchod nových hráčů, kteří vnesli oživení do naší hry. Teď už chybí se sehrát a v dalších zápasech přidat i nějaké body do tabulky.


Nevařil - Bartizal J, Pouzar - Bárta, Dobeš J sr 1 - Vopátek 1, Dobeš J ml, Holzäpfel - Troup, Pavel, Kučera - Dobeš, Matoušek, Burda(nakonec nenastopil pro rozbitou brusli)


13.11.2013 - středa

HC Meta - HC LAVINY O.ÚJEZD

17:15 HCP ČB - zápas



10.11.2013 - neděle - ZRUŠENO

HC LAVINY O.ÚJEZD -

16:30 Č.Krumlov



09.11.2013 - sobota

HC Štěpánovice - HC LAVINY O.ÚJEZD 11 : 7

15:30 HCP ČB - zápas RHL




Nevařil - Bartizal J, Pouzar 1 - Beran, Němec - Vopátek 2, Matoušek 2, Dobeš 2 - Troup, Bárta, Průka



03.11.2013 - neděle - ZRUŠENO

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Křemže

16:30 Č.Krumlov - přátelský zápas


 Po dlouhé době jsme se sešli v hojném počtu. Výsledek 9:9 hovoří za své. Měli bychom zapracovat na obranné činnosti ze strany útočníků, kteří vůbec nepodporují obranu. Dále je si třeba uvědomit, kdy se střídá!!! Pokud útočíme jde se střídat, NE když se jde bránit!!! Zkuste si všimnout jak Vás ostatní týmy svými hokejkami otravují při hře. Co to také zkusit a znepříjemnit hru s pukem soupeřům.


Nevařil - Bartizal, Beran - Pouzar, Šíma M - Burda M, Vopatek, XXXX - Troup, Pavel, Bárta - Němec Václav(srnec), Němec Václav



27.10.2013 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Gladiators 1 : 9

14:00 Č.Krumlov - zápas RHL


 Úvodní zápas nové již třetí sezóny v RHL byl poznamenán opět velmi slabou účastí, což se projevilo na konečném skóre. Na druhou stranu je tento výsledek v dané situaci bezpředmětný.

Ti co na tento zápas přijeli odvedli OBROVSKÝ KUS PRÁCE A KLOBOUK DOLU JAK JSTE ODEHRÁLI celý zápas.

 Prvních dvacet minut jsme dželi krok, soupeř začal být nervózní, protože jsme mu dost dlouho v této sestavě dělali problémy. Samozdřejmě nešlo vydržet celý zápas. Díky těm co přijeli. Mimo jiné jsou to stále jedni a Ti samí.


Nevařil - Bartizal J, Bárta, Burda M, Mišovič 1, Troup, Pavel



20.10.2013 - neděle ZRUŠENO MALÁ ÚČAST

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Křemže

14:00 Č.Krumlov - přátelský zápas



13.10.2013 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Střížov

14:00 Č.Krumlov - přátelský zápas


 Na tento zápas jsme se sešli v sedmi lidech, velké díky těm co přijeli. Ač v této setavě, paradoxně jsme sehráli nejlepší letošní hokej. Od úvodu jsme byli lepším týmem, zbytečně jsme neblbli hrou hurá dopředu. Pochvalu zaslouží soupeřův brankář za svůj výkon. Jinak s předvedenou hrou spokojenost.

Kromě účasti opět!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nevařil - Bartizal J, Beran - Sokolík J, Truop, Pavel - Bárta



09.10.2013 - středa

HC Meta - HC LAVINY O.ÚJEZD

17:15 HCP ČB - přátelský zápas


 Opět další přátelák s tradičním soupeřem z RHL. Úvod zápasu byl snový, dávali jsme i góly dokonce. Bohužel v průběhu zápasu jsme začali dělat chyby ve vlastním pásmu, nedokázali jsme udžet puk ač jsme jej měli na hokejkách. Dále nedokážeme pokrýt modrou lajnu a zbytečně bráníme ve třech lidech jednoho protihráče u mantinelu. I já jsem zavinil dva góly, nebudu se vymlouvat, je stále co zlepšovat.  Povzbuzením je snad to, že sezóna teprve začíná a sehráváme se.

Jen tak dále BORCÍ :-)


Nevařil - Bartizal J, Beran - Picek, Němec - Sokolík J, Sokolík T, Troup - Kučera, Burda V, Burda M



05.10.2013 - sobota

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Větřní

16:00 Č.Krumlov - přátelský zápas


 Tentokráte jsme sehráli prátelské útkání s nováčkem RHL, který ještě loni hrál okres. Hrál se docela pěkný kombinační hokej a je vidět, že se pozvolna po několika měsíční odmlce začínáme sehrávat. Jen s účastí je to problém.


Nevařil - Bartizal J, Pouzar - Beran, Sukdol - Vopátek, Kučera, XXX - Bárta, Troup, Průka


29.09.2013 - neděle

HC LAVINY O.ÚJEZD - HC Borovany

16:30 Č.Krumlov - přátelský zápas


Komentář k zápasu připravuje Václav Němec :-)


Nevařil - Beran, Bartizal J - Bárta, Němec, Troup


11.09.2013 - středa

HC Meta - HC LAVINY O.ÚJEZD

17:15 HCP ČB - přátelský zápas


 A začínáme!!!

První zápas této sezóny jsme odehráli s HC Meta, soupeřem z RHL.

Hodnotit tento zápas nemá smysl. Sešli jsme po čtyřměsíční pauze.

Na soupeři byla znát rozehranost a působil hokejověji. Nicméně jsme si zahráli, o výsledek tentokráte vůbec nešlo. Hlavní je, že se nikdo nezranil.


Nevařil - Bartizal J, Pouzar - Picek, Šimůnek - Troup, Beran, Bárta - Hakl, Vopatek, Mišovič

návštěvníků stránky
celkem30 372
tento týden23
dnes2